KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Douwe Egberts punten voor de Voedselbank Zwolle

Zwolle – In maand december houdt Lionsclub Zwollerkerspel weer een inzamelingsactie van Douwe Egberts Waardepunten ten behoeve van de Zwolse Voedselbank.

In verschillende supermarkten komt een speciale doos te staan waarin men Douwe Egberts punten kan doen. Punten die misschien al jaren bijvoorbeeld in de keukenla of in een blikje liggen krijgen op die manier een goede bestemming. Bovendien doet Douwe Egberts daar op het einde van de inzamelingsactie nog eens 20% bovenop.

Afgelopen jaar leverde dat ruim 750.000 punten op….goed voor ongeveer 1600 pakken koffie.
Op die manier kon de Zwolse Voedselbank 400 huishoudens een aantal keren blij maken met een voedselpakket met daarin als extra een pak koffie. Iets wat zeker in de donkere dagen rond Kerst en Nieuwjaar bijzonder gewaardeerd is. We hopen daarom ook dit jaar weer met de inzamelings-actie op veel DE-punten.

Aan deze inzamelingsactie doen mee: Boni Deventerstraatweg, Coöperatie Berkum, Jumbo Veemarkt, Jumbo Assendorp, Jumbo Stadshagen, Jumbo Sellekamp, AH Aalanden, AH Stadshagen, AH Forelkolk, AH Diezerpoort, AH Dobbe en AH Zuid.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren