MagazineMuziekNieuws uit Zwolle

Douwe Bob dit najaar naar Hedon

Zwolle – In mei komt Douwe Bob met zijn derde album Fool Bar, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album geeft de man op vrijdag 18 november een concert in Zwols poppodium Hedon. Afgelopen najaar stond Douwe Bob al in een stijf uitverkocht Hedon naar aanleiding van het succes van tweede album Pass It On, met singles Sweet Sunshine en The News.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit Hold Me opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit Sweet Sunshine is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Komend jaar vertegenwoordigt hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm, speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”.

DOUWE BOB

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 18 november 2016
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 21,50

Tickets & Informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button