Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Van Doorn beveiliging sponsort scheidsrechters WRZV zaalvoetbal

Zwolle – Afgelopen week verraste eigenaar Pim van Doorn van Van Doorn beveiliging de scheidsrechters van de WRZV met presentatie kleding.

Van Doorn is al geruime tijd verbonden aan de WRZV als hoofdsponsor van het WRZV jeugdzaalvoetbal. Hieronder valt onder andere de jeugdzaalvoetbal academie voor kinderen van 10 tot 16 jaar, die op de vrijdagavond training krijgen en kennismaken met het zaalvoetbal.

“De WRZV is een leuke en gezellige club, die ik graag ondersteun met haar activiteiten. Er zijn veel vrijwilligers actief die zich dagelijks inzetten voor jong en oud, arm en rijk en iedereen is er welkom. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen”, aldus Pim van Doorn.

Van Doorn is actief en gespecialiseerd in object beveiliging en beveiligt veel objecten in Zwolle waaronder de WRZV hallen.

“We zijn blij met de ondersteuning van Van Doorn. Ze zijn op dit moment hoofdsponsor van de jeugdafdeling en wij kunnen met de sponsoring van Pim van Doorn onze jeugdactiviteiten organiseren”, vertelt Freddy Eikelboom (WRZV)

Gerelateerde artikelen

Back to top button