Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Doomijn ondersteunt LekkerBoer Foodcamp op weg naar gezonde kinderopvang

Zwolle – Naast Jong Leren Eten Overijssel wordt de LekkerBoer Foodcamp, die 12 oktober plaatsvindt bij boerderij BoerPelleboer in Zwolle (Mastenbroek),  ondersteund door Doomijn en Jumbo Nagelmaeker.

Gezonde kinderopvang

‘We vinden het als kinderopvangorganisatie belangrijk om dergelijke initiatieven te ondersteunen en gezonde leefstijl te stimuleren in Zwolle.’ Aldus Karen Borst locatiemanager bij Doomijn. ‘Zelf zijn we ook bezig om een erkende gezonde kinderopvang te worden. Daarmee integreren we gezonde leefstijl structureel in de dagelijkse praktijk. De Foodcamp is daar een mooi voorbeeld van. Onze medewerkers zijn tijdens de Foodcamp aanwezig als begeleider van de verschillende Foodcamp onderdelen.’

Jumbo Nagelmaeker

Jumbo Nagelmaeker stimuleert ook graag een gezonde leefstijl en een gezond en lokaal aanbod. Zo zijn verschillende streekproducten in de winkel in Stadshagen te koop, zoals de ‘Redt de rijke weide’ kaas van Boerpelleboer.

Voor meer informatie, locatie en opgave  Opgave ‘Foodcamp’

Vanwege de primeur, geldt een introductieprijs. Voor 6 euro p.p. krijgen deelnemers een bootcamp, een kookworkshop, rondje erf én een maaltijd voorgeschoteld.

Samenwerkingspartners

Gerelateerde artikelen

Back to top button