Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Donderdag start kaartverkoop Zwolse Theaters; o.a. Jandino en Youp van ’t Hek

Zwolle- Op 1 december start om 9.00 uur voor de Zwolse Theaters de kaartverkoop van zeven top voorstellingen. Belangstellenden kunnen kaarten kopen vanaf dat moment via de website of telefonisch via 0900 1435. Ook is er kaartverkoop aan de kassen in het Café Foyé van Theater het Odeon aan de Blijnmarkt.

De volgende voorstellingen gaan per 1 december in de verkoop:

03 + 04 feb: Philippe Geubels

Na twee jaar televisiewerk is Philippe Geubels terug in het theater en wil hij zijn publiek bedanken met zijn nieuwe voorstelling: “Bedankt voor Alles”.

19 mrt: Daniël Lohues

Een splinternieuw programma, vol met nieuwe songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook met oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre.

30 mrt: Wende

Een voorstelling over de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens zijn. Met prachtige chansons, zoals we die van Wende gewend zijn.

03 + 04 apr: Youp van ’t Hek

In deze reprise van de succesvolle voorstelling Licht, zet Youp van ’t Hek de grote zaken in een ander licht en ontdoet hij ze van hun zwaarte.

15 apr: Jandino Asporaat

Een hilarische show, vol met typetjes, stand up comedy, zang en dans.

20 apr: De Dijk

Een uniek concert van De Dijk met bekende en minder bekende nummers, speciaal gekozen en opnieuw gearrangeerd voor het theater.

26 apr: Wim Helsen

De Vlaamse cabaretier Wim Helsen raakt met zijn nieuwe voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’ het binnenste van je kern, met een grote glimlach en hilarische grappen

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button