112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE – 67-jarige vrouw dood aangetroffen op parkeerplaats in Zwolle; vermoedelijk steekincident

Zwolle – Rond 14.00 uur dinsdagmiddag is een overleden persoon aangetroffen op de parkeerplaats tussen de Lortzinghof en de Nicolaihof in Zwolle. Het slachtoffer is een 67-jarige vrouw uit Zwolle. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de doodsoorzaak, wat zeker nog enige tijd zal duren. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844, aangezien alle informatie, hoe klein ook, het onderzoek kan helpen.

De politie ontving even voor tweeën een melding van een steekincident, maar het is nog niet duidelijk of het slachtoffer door een steekpartij om het leven is gekomen. Dit maakt deel uit van het lopende onderzoek. Woordvoerder Sven Strijbosch van de politie meldt: “Het onderzoek loopt nog volop om erachter te komen wat de exacte doodsoorzaak is geweest. Getuigen vragen we om zich te melden. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht.”

Op de parkeerplaats, die is omsloten door verschillende woningen en appartementen, heeft de politie een witte tent over het lichaam geplaatst en een rood-wit scherm neergezet voor het forensisch onderzoek. Aan beide kanten van het woonblok is rood lint gespannen. Een PD-unit is ingezet om het onderzoek te ondersteunen.

De politie roept mogelijke getuigen op zich te melden met informatie of beeldmateriaal die het onderzoek kunnen bevorderen. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Het onderzoek naar haar overlijden zal zeker nog enige tijd gaan duren. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan het onderzoek helpen. Iets gezien, gehoord of mogelijk beeldmateriaal? Geef het door. ^SV

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren