EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Diverse werkzaamheden aan de weg

Zwolle – Vanaf 4 November aanstaande vinden er werkzaamheden aan de weg plaats aan de Campherbeeklaan en de Commissarislaan. Op de kruising van de Westerholterallee met de Blaloweg worden de verkeerslichten vervangen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

Campherbeeklaan

Vanaf maadag 4 november tot en met vrijdag 6 december voert Schagen Infra BV werkzaamheden aan de Campherbeeklaan uit. Deze vinden plaats tussen de Abelenlaan en Lorentzlaan. Het gaat om het vervangen van klinkers en het plaatsen van putten. Tijdens de werkzaamheden geldt een omleiding via de Abelenlaan, Erasmuslaan en de Lorentzlaan. De omleiding is met gele borden aangegeven.

Commissarislaan

Vanaf maadag 4 november tot en met vrijdag 20 december voert Schagen Infra BV verschillende werkzaamheden aan de Commissarislaan uit. De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte tussen Steenweteringpad en de Van Nispensingel. Op dit gedeelte wordt nieuw asfalt aangebracht, de rijbaan wordt versmald en er komen verkeersdrempels.Vanwege de werkzaamheden is de Commissarislaan in beide rijrichtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleidingen zijn aangegeven met gele borden. Ook voor de stadsbus geldt een omleiding vanaf de Oldeneelallee, Gouverneurlaan, Van Nispensingel en vice versa. Aan de Van Nispensingel komen twee tijdelijke bushaltes.

Kruising Westerholterallee – Blaloweg

Vanaf maandag 4 tot en met 7 november worden de verkeerslichten boven de weg vervangen. Vanwege deze werkzaamheden is de kruising gedeeltelijk afgesloten. Verkeer komend vanaf de A28 dat via Westerholterallee naar de Blaloweg rijdt, kan kan rechtsaf slaan. Ook het doorgaande verkeer op de Westenholterallee behoudt doorgang. Verkeer op de Westenholterallee dat komt vanuit de richting Westenholte / Stadshagen kan niet linksaf slaan naar de Blaloweg. Het verkeer vanaf de Blaloweg richting Westenholterallee is ook gestremd. Hiervoor geldt een omleidingsroute via Hasselterweg. Ook de aansluiting van de Hertsenbergweg op de Westenholterallee is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Boeierweg.

Gerelateerde artikelen

Back to top button