Kunst & CultuurVoorpagina

Dit zijn de leukste evenementen van aankomend weekend in Zwolle!

Muzikale optredens in de wijken van Zwolle

9 oktober en 10 oktober hele dag | Meerdere locaties 

Er is dit jaar een nieuwe activiteit. 9 en 10 oktober zijn er samen met Rob Bults van Zwolle Unlimited namelijk optredens op de stoep! Met drie trekkers met platte kar wordt er een weekend lang door de wijken getrokken van Zwolle voor spontane optredens op straat.

Meer informatie

Natuurwerkochtend langs de IJssel

9 oktober 09:30 – 12:00 | De Schellerwaarden

Heb je zin in een ochtendje klussen in de natuur? Op zaterdagochtend 9 oktober gaan we aan de slag in de Schellerwaarden, de uiterwaarden van de IJssel in Zwolle-Zuid. Door het natte voorjaar en het hoogwater is de begroeiing in de uiterwaarden tamelijk uitbundig. Rijkswaterstaat wil niet dat op alle plekken de natuur z’n gang kan gaan.

Meer informatie

Stoomdag

9 oktober 10:00 – 16:00 | Oude Stoomgemaal

Op zaterdag 9 oktober bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens de Stoomdag. Vrijwilligers staan te popelen om u van alles te laten zien en te vertellen over het monument en de machine.

Meer informatie

Proef de smaak van lokaal en ontmoet de boeren van om de hoek!

9 oktober 10:00 – 16:00 | Dijklandhoeve 

Kom zaterdag 9 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar de herfstmarkt van de boeren en leveranciers van de Zwolse Stadslanderijen op de Dijklandhoeve in Zwolle. Neem je boodschappentas mee want er staan kramen vol lokaal en regionaal geproduceerde groenten, fruit, bloemen, kaas en vlees.

Meer informatie

Morricone door Rudi de Boer

9 oktober 11:00 – 13:00 | Fraterhuis Academie  

Op zaterdag 9 oktober van 11.00 tot 13.00 uur staat de Fraterhuis Academie in het teken van filmcomponist Ennio Morricone. Filmwetenschapper Rudi de Boer brengt samen met filmmuziekkenner Julius Wolthuis een ode aan deze muzikale grootheid.

Meer informatie

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button