Carnaval 2020Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Dit is er dit weekend te doen in Zwolle met Carnaval

In een boerenkiel, onesie of in een zelfgemaakte outfit: Carnaval vier je in 2020 hoe dan ook weer in Zwolle, oftewel in Sassendonk! Van 21 t/m 26 februari valt er genoeg te doen tijdens het Zwolse Carnaval. Via deze evenementenslider laten we je weten waar in Sassendonk je moet zijn voor de lekkerste Blauwe Handjes en de beste Carnavalskrakers!

Startavond: opzetten Eileuvernest Carnaval

Om klokslag twaalf uur wordt in de nacht van vrijdag 21 februari op zaterdag 22 februari het Eileuvernest opgetuigd op de Grote Markt. Lees meer.

Feest in De Tent

Op 21 februari begint groot feest in De Tent, voor vier dagen lang. Het feest begint vrijdagavond om 20:00 uur. Lees meer.

Intocht Rode Torenplein

Op zaterdag 22 februari is de start van het Sassendonkse carnaval. Alle Hoogheden en hun Adjudanten komen gezamenlijk de stad binnen varen en hen aan wal te zetten op het Rode Torenplein rond 10:11 uur. Lees meer.

Sassendonkse Optocht

De jaarlijkse Sassendonkse carnavalsoptocht vindt dit carnavalsseizoen plaats op zaterdag 22 februari om 14:00. Lees meer.

Kindermiddag & Spiekervissen

Prins Balg I – Foto: © Hans Platje

Een vraag stellen aan de Stadsprins Willem van Bourgondië? Dat kan op zondag 23 februari vanaf 14:00 bij de kindermiddag! Lees meer.

Veurströate Kapellenfestival

Ook dit jaar organiseren Bloopers, Shotto en De Kuiperij weer een grandioos Kapellenfestival buiten in de Veurströate! Het festival start zondag 23 februari om 14:00 uur tot 20:00. Lees meer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button