EconomieNieuws uit ZwolleProgramma'sTV KortVoorpagina

Directie en management namen zaterdag de Hema in Zwolle over

Zwolle – Op zaterdag 18 maart werden in Amsterdam de prijzen voor ‘beste HEMA winkel 2016’ uitgedeeld. HEMA Zwolle (centrum) werd bekroond met de titel ‘beste HEMA’ in de categorie ‘eigen vestigingen’ en HEMA Wijchen ontving deze titel in de categorie ‘franchise’. Ook voor buitenlandse winkels werd per land een winnaar uitgeroepen.

Managers en directieleden van het HEMA support office namen zaterdag 25 maart de winnende winkels over voor één dag. CEO Tjeerd Jegen nam als ‘tijdelijk’ filiaalmanager de winkel in Zwolle over om de dag in goede banen te leiden: “Het is ontzettend leuk en leerzaam om een dag te mogen werken in de beste HEMA van het land; de lat ligt hoog. Ook voor de klanten is het natuurlijk feest: er wordt op deze speciale dag veel in de winnende winkels georganiseerd, zoals proeverijen, stylingadvies en spectaculaire aanbiedingen, dus we hopen dat het extra druk is!”

Het afgelopen jaar hebben de winkels door het vervullen van opdrachten punten verzameld. Daarbij werden zij ook verrast met een bezoek van directie en management. Tijdens dit bezoek werden zij beoordeeld op onderdelen als klantvriendelijkheid en winkeluiterlijk. Deze beoordeling in combinatie met de behaalde punten bepaalden de uiteindelijke winnaar. In totaal werden 52 Nederlandse winkels genomineerd. Zij bezochten de award ceremonie afgelopen zaterdag. Naast de Nederlandse winkels waren ook de beste buitenlandse HEMA winkels aanwezig.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button