Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Directeur Hedon wint IJzeren Podiumdier 2016

Zwolle / Groningen – Tijdens het Noorderslag popfestival in Groningen werden zaterdag ook de IJzeren Podiumdieren uitgereikt, de vakprijzen in de poppodium- en festivalindustrie.

Anne Riemersma, directeur van het Poppodium Hedon in Zwolle werd bekroond als beste podium directeur, Doornroosje in Nijmegen was volgens kenners het beste podium.

podium uitgegroeid tot toonaangevend, in ieder geval in de regio

De jury oordeelde over Riemersma: ‘Al jaren een stabiele factor, onder de verantwoordelijkheid van deze directeur, is het podium uitgegroeid tot toonaangevend, in ieder geval in de regio. Deze directeur is kampioen samenwerken en slaat moeiteloos bruggen tussen cultuur en welzijn.’

De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). De IJzeren Podiumdieren zijn zogenaamde peer to peer prijzen. De leden van de vereniging brengen hun stem uit. De persoon of organisatie die de meeste stemmen ontvangt, wint de prijs.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button