Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Directeur Astrid Vrolijk over 2 jaar Stadkamer

Te gast in Radio Focus-programma Studio Stadkamer

Luister hier naar het interview met Astrid Vrolijk over twee jaar Stadkamer

Zwolle – Trots, dat is de enige omschrijving die past bij het gevoel over de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes én haar vestigingen in de wijken. En bijna onvoorstelbaar dat ‘De Zeven Alleetjes’ pas twee jaar het onderkomen is van de huiskamer van de stad. Het voelt hier namelijk zo vertrouwd dat het lijkt of het nooit anders is geweest. En toch was het afgelopen weekend precies twee jaar geleden dat de Centrum-vestiging haar deuren opende. Hoog tijd voor Radio Focus om met directeur Astrid Vrolijk terug te blikken op die twee jaar.

RTV Focus trok in december vorig jaar in bij de Stadkamer. Voor beide partijen een heel logische stap, hoewel het natuurlijk ook wennen was aan elkaar. Zowel De Stadkamer als RTV Focus willen een verbindende rol in Zwolle spelen. De manier waarop ze dat beide doen sluit perfect bij elkaar aan én overlapt elkaar regelmatig.

Regelmatig treden er live-artiesten op in Studio Stadkamer ©foto RTV Focus Zwolle

Zo is een vaste rubriek in het Radio Focus -programma Studio Stadkamer: “De Stadkamer presenteert”. Medewerkers en/of gebruikers van de Stadkamer vertellen in die rubriek over de activiteiten die er allemaal plaatsdt live uitgezonden vanuit het huiskamercafé aan de Zeven Alleetjes.

In de uitzending van vrijdag 19 april spraken we met directrice Astrid Vrolijk over de afgelopen twee jaar maar keken ook al vooruit naar de toekomst.

Luister hier mee met Radio Focus

 

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button