LifestyleNieuws uit Zwolle

Dinoland Zwolle in top 5 stoerste attractieparken

Zwolle – Het gaat goed met Dinoland Zwolle. Als nieuwkomer in de nationale ranglijst van stoerste attractieparken pakt het Zwolse dinopark meteen de nummer vier positie. Dit blijkt uit het Dagattracties Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy onder achthonderd jongeren.

“Deze kracht van Dinopark is wel duidelijk aan leeftijd gebonden,” aldus adviseur Beerda. “Tot twaalf jaar dromen kinderen helemaal weg in de dinowereld, daarna wordt het snel kinderachtig. De nummer één attractie als het gaat om stoerheid, Walibi, scoort van vier tot zeventien jaar goed op deze factor. Voor Dinopark Zwolle is het vooral zaak om in de leeftijdscategorie tot twaalf nog veel bekender te worden.”

Moeder in de hoofdrol

De merkadviseur heeft nog een andere tip. Beerda: “Uit het Dagattracties Merkenonderzoek blijkt dat er een cruciale rol is weggelegd voor moeders. Wanneer een bestemming wordt gezocht voor een gezinsuitje, heeft de moeder in de helft van de gezinnen de beslissende stem. Vaders hebben dat slechts in één op de vijf gezinnen.”

Top 5 Stoerste Attractieparken van Nederland 2019:

  1. Walibi Holland in Biddinghuizen
  2. Maritiem Museum in Rotterdam
  3. Efteling in Kaatsheuvel
  4. Dinoland in Zwolle
  5. NEMO Science Museum in Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Back to top button