LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Dinoland in het donker!’

Zwolle – Wie tijdens de herfstvakantie nog iets leuks met de kinderen wil doen, kan dit weekend een bezoek brengen aan Dinoland in Zwolle. Tijdens ‘Dinoland in het donker’ worden de dinosaurussen van het park in de ‘spotlights’ gezet en zijn er verschillende activiteiten te doen.

Foto: © Peter Denekamp – Dino’s in het donker

Dino’s in de avond

Vanaf de ingang zien ze er ‘gevaarlijk echt’ uit, de dino’s in hun felverlichte kleuren en rook dat boven het park uitstijgt. Gelukkig valt dit bij binnenkomst mee en is het een geschikt avondje uit voor het hele gezin. Kinderen krijgen bij de entree een neonarmbandje mee voor een extra verlichting en een Ranger Dino paspoort waarop alle activiteiten staan.

Buiten kan er gewandeld worden langs alle dino’s en alles wat overdag in het park worden aangeboden zoals spelen in de zandbak of mini-golfen kunnen nu in het donker worden gedaan.

Dinoland

Uiteraard kan er ook binnen gespeeld worden maar juist in de avond buiten spelen zorgt voor extra veel sfeer. Want wat is er leuker en spannender dan in het schemer op het hoogteparcours naar boven te klimmen en te genieten van het uitzicht? Laat je vooral niet tegenhouden door de regen, want ook dan is Dinoland geopend. Dus met een paar laarzen aan en een muts op is dit een leuke manier om met de familie de vakantie af te sluiten.

Dinoland in het donker!’ is nog t/m 28 oktober geopend. Het park is van 10.00 uur tot 20.00 uur te bezoeken. Daarna gaan de dino’s in winterslaap tot eind maart/begin april. Pas als het mooie weer begint zullen de Dino’s ontwaken uit hun slaap. Dinoland is te vinden aan de Willemsvaart 19 in Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button