Nieuws uit ZwolleSportVideo NieuwsVoorpagina

[VIDEO UPDATE] Dingerink’s Broederstrijd op Indoor Tractor Pulling 2015

Video update: Onderstaande video is beschikbaar gesteld door team Lambada.


Zaterdagavond 24 januari 2015 is de broederstrijd tussen Gert en Wim Dingerink uit Zwolle geëindigd in gelijk spel. De beide broers reden tijdens de Indoor Tractor Pulling 2015 in de IJsselhallen in Zwolle tegen elkaar voor de Full Pull. Gert reed de Hella Lambada 9 die afgelopen donderdagavond vanuit Amerika was overgekomen. Wim pakte de Gencom Lambada 8.

Het was nog even spannend of er daadwerkelijk ’s avonds gestreden kon worden. Tijdens de zaterdagmiddag sessie liep de Gencom Lambada 8 achterasschade op. Maar dankzij collega team Eurol Bandit mogen ze de achteras lenen van de Little Bandit en konden ze ’s avonds toch met enige vertraging aan de start verschijnen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button