Eten & DrinkenKabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

Zwolle – De Omgevingswet. Die is er al wel, maar de invoering ervan laat nog even op zich wachten. Dat biedt ook de kans om ons voor te bereiden op het moment dat deze van kracht wordt! Ben jij betrokken bij de leefomgeving? En geef je een stem aan thema’s die niet voor zichzelf kunnen spreken, zoals biodiversiteit, klimaat en milieu? Dan is dit gratis diner zeker iets voor jou.

Dineren en Leren

Dinsdag 4 juli van 18:00 tot ongeveer 21:30

Locatie: Het Akkerhus in Ypelo

Adres: Ypeloschoolweg 2B, 7468 RE Ypelo

Aanmelden kan via deze link

juni 7, 2023

Dit wil je niet missen

Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. Natuur en Milieu Overijssel brengt iedereen op de hoogte van de inhoud en het laatste nieuws over de Omgevingswet samen met mede-provinciegenoten.
De deelnemers gaan met elkaar in gesprek over hoe men de komende periode kan samenwerken aan een mooi en duurzaam Overijssel in ruimtelijke ordening. Daarnaast kom je erachter op welke manier je nieuwe ruimtelijke instrumenten benut om meer voor elkaar te krijgen.

Meld je aan

Schuif gezellig aan vanaf op 4 juli van 18:00 tot ongeveer 21:30. De locatie is in Twente, Het Akkerhus te Ypelo (Ypeloschoolweg 2B, 7468 RE Ypelo). Tijdens de activiteit serveren ze een duurzaam diner. Om de kwaliteit en interactie binnen dit diner goed te behouden kunnen er maximaal 15 deelnemers aansluiten.

Bron
Natuur en Milieu Overijssel

Gerelateerde artikelen

Back to top button