Gemeenteraadsverkiezingen 2022Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Digitale stemhulp ‘Zwolle Mijn Stem’ online

ZWolle – Benieuwd hoe partijen over de toekomst van de stad denken? Ga dan naar mijnstem.nl/zwolle en vul de Zwolse stemhulp in. Met deze stemhulp kunnen inwoners hun mening over actuele kwesties in Zwolle vergelijken met de mening van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande.

De stemhulp is vanmiddag in samenwerking met wijkvereniging Bollebieste door wijkbewoners van Dieze gelanceerd. De lancering vond plaats in aanwezigheid van kandidaat-raadsleden van de deelnemende partijen.

Vanaf nu is de stemhulp voor iedereen online te gebruiken. Na het invullen van 24 stellingen kunnen inwoners zien welke partij het meest overeenkomt met hun eigen mening. Per stelling is te zien hoe de verschillende politieke partijen over de stelling denken en wat de motivatie van de partijen is.

Meer informatie

De stemhulp, de verkiezingsprogramma’s, praktische informatie over stemmen in Zwolle en een overzicht van alle verkiezingsdebatten die de komende weken worden georganiseerd zijn te bekijken op www.zwolle.nl/verkiezingen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button