Radio

Diggy Dex dit najaar naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 22 november treedt Diggy Dex op in Zwols poppodium Hedon. De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. Met ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ en ‘Ik Huil Alleen Bij’ Jou scoorde Diggy Dex bescheiden hits. De kaartverkoop voor de show in Hedon is per direct gestart.

De basis voor Diggy Dex is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg die Diggy Dex aflegt. Zo ook op Karavaan, zijn nieuwe, zesde album waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedbron was. Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen naar een onbekende bestemming.

Karavaan klinkt als een persoon die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment. Omringd door zijn band staat Diggy Dex weer klaar om erop uit te gaan en de verhalen van Karavaan te delen met iedereen die zijn pad kruist.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button