Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Dierenasiel Zwolle Christmas Challenge – Glazen huis

En wandeltocht naar Dierenlot Christmas Station

Zwolle – Dit jaar organiseert Stichting DierenLot opnieuw The Christmas Challenge waarbij Dierenorganisaties geld kunnen inzamelen voor een specifiek doel, ook Dierenasiel Zwolle doet mee!

Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen sluiten twee dierverzorgers op 15 december om 19.00 uur zich op in een speciaal ontworpen “glazen huis”, waar zij 4 dagen lang verblijven. Hun doel is om via de actiepagina op internet zoveel mogelijk geld binnen te halen. Dit alles is live te volgen via de webcam.

Daarnaast gaan twee medewerkers lopend een route afleggen. Dierverzorgster Robin loopt 45 km van Apeldoorn naar Zwolle. Bedrijfsleider Geesje loopt 135 km van Kampen naar Arkel. Haar aankomst in Arkel is de escape voor de dierverzorgers uit het glazen huis.

De opbrengst van de “The Great Christmas Escape live!” zal gebruikt worden om dieren te helpen van baasjes die in deze moeilijke tijd de medische zorg voor hun dier niet meer kunnen betalen.

Dierenasiel Zwolle wil kunnen ondersteunen bij noodzakelijke medische ingrepen van dieren die anders niet in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven, of niet de zorg krijgen die zij eigenlijk nodig hebben. Met deze hulp kunnen ze voorkomen dat het zieke of gewonde dier afgestaan moet worden, of in het ergste geval ingeslapen zou worden.

Live meekijken

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren