Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

PEC Zwolle start tweede trainingsweek onder leiding van Johnny Jansen

Zwolle – De selectie van PEC Zwolle begint maandag aan de tweede week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer/coach Johnny Jansen zal voor het eerst een volledige week met zijn spelers werken. De week bestaat uit acht trainingen en twee oefenwedstrijden.

VV Wijthmen

De trainingen vinden plaats op het sportpark van VV Wijthmen, waar de club al jaren gebruik van maakt. Elke ochtend om 10:30 uur wordt er getraind op het veld, waarna er ’s middags een interne sessie volgt in het MAC3PARK stadion. Deze interne trainingen zijn niet toegankelijk voor het publiek.

Oefenwedstrijden VV Berkum en Feyenoord

De oefenwedstrijden staan gepland voor vrijdag en zaterdag. Op vrijdag speelt PEC Zwolle tegen VV Berkum, de hoofdklasser uit Zwolle. Deze wedstrijd begint om 19:30 uur op Sportpark De Vegtlust. Op zaterdag neemt PEC Zwolle het op tegen landskampioen Feyenoord in Barendrecht ( 11 kilometer van Rotterdam).  Dit duel begint om 13:00 uur op Sportpark Smitshoek, maar is helaas niet toegankelijk voor supporters van PEC Zwolle. Dit is op last van de lokale autoriteiten besloten.

Op zondag heeft de selectie een vrije dag om te herstellen van de intensieve week.

De trainingen van PEC Zwolle zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. Het kan echter voorkomen dat er wijzigingen optreden in het trainingsschema. Kijk daarom om altijd de website van PEC Zwolle voor de meest actuele informatie.

 

Trainingsschema

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button