MagazineTheater

Deze zomer gratis rondleidingen in het Stedelijk Museum Zwolle

Op zondag 7 juni, 5 juli, 2 augustus en 6 september worden gratis rondleidingen gegeven in het Stedelijk Museum Zwolle. Deze rondleidingen worden gegeven door het Drostenhuis en de tijdelijke tentoonstellingen.

Drostenhuis

Om 14.00 uur begint er een rondleiding door het Drostenhuis. Tijdens deze rondleiding hoort en ziet u hoe de Zwolse regenten in de 18de eeuw woonden. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende stijlkamers en de diverse verbouwingen van het Drostenhuis. U wordt meegenomen door onder andere de prachtige salon met rococo schouw en plafond, de Blokzijlkamer met de ingetogen rijkdom van de 17de eeuw en de mooiste museumkeuken van Nederland.

Strijd! Oorlog en overleven

Ook wordt u rondgeleid door de tentoonstelling Schenking van Rabobank Salland.Om 15.00 uur start de rondleiding door de tentoonstelling Strijd! Oorlog en overleven in beeld.
De rondleidingen starten bij de ontvangstbalie van het museum. Naast de normale entreeprijs hoeft voor deze rondleidingen niets extra’s betaald te worden. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde artikelen

Back to top button