Nieuws uit ZwolleSport

Destan Bajselmani beloond met contract PEC Zwolle

Zwolle – Destan Bajselmani heeft een handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De 21-jarige verdediger, die op meerdere posities uit de voeten kan, maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht en speelde de voorbije jaren voornamelijk in Jong PEC Zwolle. Bajselmani ligt nu tot medio 2022 vast.

Bajselmani maakte in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen begin oktober van het vorige jaar zijn debuut, nadat Gustavo Hamer geblesseerd uitviel. Een week later volgde ook zijn eerste optreden in het MAC3PARK stadion, ditmaal al na een kwartier spelen. Later die maand maakte Bajselmani ook zijn basisdebuut op bezoek bij Heracles Almelo.

Destan Bajselmani: ,,Vorig seizoen mocht ik voor het eerst spelen voor PEC Zwolle en dat voelde als een droom die uitkwam. Dat ik nu zelfs mijn allereerste contract mag tekenen, voelt misschien nog wel bijzonderder. Ik ben ontzettend blij met de kans die mij geboden wordt en kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: ,,Destan kwam in 2015 naar Zwolle, toen hij nog speelde in de O17. De afgelopen jaren is hij zich blijven ontwikkelen en was hij een vaste waarde in Jong PEC Zwolle, het voorbije seizoen zelfs als aanvoerder. Twee jaar terug zat hij al eens bij de wedstrijdselectie en het afgelopen seizoen volgde zijn debuut. Destan is leergierig en heeft laten zien dat hard werken beloond kan worden.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button