Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Derk Moor wordt bestuursadviseur Nelleke Vedelaar

Derk Moor, woordvoerder van de Commissaris van de Koning Ank Bijleveld, wordt binnenkort bestuursadviseur bij de gemeente Zwolle. Moor gaat de gemeente ondersteunen bij algemene zaken en specifiek wethouder Nelleke Vedelaar met betrekking tot haar portefeuille (o.a. Zorg, WMO, Sociale Zaken en werkgelegenheid).

Derk Moor is bijna 9 jaar senior communicatieadviseur en woordvoerder geweest van de Commissaris der Koning. Op dit moment verzorgt hij de woordvoering voor CdK Ank Bijleveld, daarvoor voor CdK Mr G.J. Jansen en een aantal gedeputeerden.

Moor was de man van de woordvoering en het strategisch communicatieadvies over alle taakvelden van de Overijsselse Commissaris der Koning: het voorzitterschap van Provinciale Staten en van Gedeputeerde Staten, portefeuille Kwaliteit Openbaar Bestuur, lobby, rijkstaken en burgemeesterszaken, risico- en crisiscommunicatie, en daarnaast in het kader van haar voorzitterschap van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk.

De nieuwe bestuursadviseur is woonachtig in Zwolle en studeerde hier ook aan de Hogeschool Windesheim. Dat Zwolle zijn plaats is blijkt ook uit zijn voorzitterschap van het bestuur van de Jenaplein School in Assendorp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button