KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Denk mee over het verhalencafé van ANNO

Zwolle – Wie een twintiger of dertiger is en verhalen over Zwolle wil mee maken, krijgt nu zijn of haar kans! Help ANNO mee in de ontwikkeling van het verhalencafé, een oral history event (mondelinge geschiedenis) waarmee persoonlijke verhalen over vroeger tot leven komen. In een informele setting, zoals een bruine kroeg waar men in de vroege avond neerstrijkt.

Iedereen heeft een verhaal. Echt iedereen. Met het verhalencafé kun men zijn of haar verhaal met andere Zwolse twintigers en dertigers delen en zij hun verhaal met jou. Zo krijgt ieders geschiedenis een gezicht. ANNO is heel nieuwsgierig naar ieders ideeën over het verhalencafé en willen graag iedereen uitnodigen om met hen mee te denken!

Daarom houden ze een inspiratiesessie, waarin ieder zijn of haar gedachten kan delen over thema’s voor het verhalencafé, de frequentie van het verhalencafé, favoriete locaties in Zwolle én de naam voor het verhalencafé.

Maak je mee?

De inspiratiesessie houden ze op donderdagavond 15 april van 19.00 tot 21.00 uur, aan de Sassenstraat 11 in Zwolle. Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Ben jij erbij? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@anno.nl. Van hen ontvang je een aanmelding van je bevestiging. Wie vragen over de sessie heeft, kan ze gerust stellen op info@anno.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button