Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Deltion studenten halen 10.000 euro op voor Serious Request

De Serious Request-actie van 3FM gaat pas morgen van start, maar de eerste grote bijdrage is al binnen! Een groep van zo’n 1100 studenten voerde op donderdag 17 december actie voor Serious Request en haalde 10.000 euro op. De organisatie was in handen van vier studenten van de horeca-opleiding.

Acties

Studenten bedachten zelf de actie ‘van vijf euro zoveel mogelijk geld maken’. Dat deden ze op allerlei manieren. Zo verkochten ze zelfgemaakte churros en oliebollen, konden bezoekers tegen betaling raden hoeveel een kerstpakket waard is of een gezondheidscheck doen.

Fantastisch resultaat

Organisatoren Ilona van Leussen, Frank Schreurs, Thomas van Suijdam en Daan Nuninga kijken terug op een succesvol project met een fantastisch eindresultaat. Ze regelden ook een taart voor de groep die het meeste geld ophaalde. Deze groep van de sportopleiding haalde maar liefst €1000,- op en brengt de cheque dinsdag samen met de organisatie naar het Glazen Huis in Heerlen.

 

Foto: Deltion College - Serious Request opbrengst
Foto: Deltion College – Serious Request opbrengst
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button