Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Defensie eert zorgpersoneel Isala op Bevrijdingsdag met gebak

Zwolle – Defensie heeft op Bevrijdingsdag met militaire voertuigen gebak gebracht naar 35 zorginstellingen in Nederland, waaronder het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Op initiatief van de landmacht werd het zorgpersoneel op deze manier bedankt voor hun inzet in de strijd tegen het coronavirus.

Ina Kuper, lid van de Raad van Bestuur van Isala, nam het gebak in ontvangst van Roland de Jong, de commandant van de 43 Gemechaniseerde Brigade.

Diep respect

Defensie bracht de attentie als dank en waardering voor de inzet van het zorgpersoneel. ‘U verdient diep respect van ons allemaal. Juist op Bevrijdingsdag willen wij onze dank en waardering overbrengen voor uw enorme inzet’.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button