LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

“De Zwolse vakantiekiek van Mariek”! – #5

Verslaggeefster: Marieke Hiemstra

Zwolle – Mensen, waar ik deze week geweest ben daar was het heel erg windy, er was een ware storm op de Zwolse Dijk gaande! Ik heb daar een ontzettend leuk gesprek gehad met twee jonge, sporty toeristen, deze deden iets heel speciaals…. Maar holyhoedan en holywaardan??

Dat ga ik jullie nu vertellen…In deze mooie stormachtige omgeving wordt ik getrokken door het Boerenleven, de stank van mest, de IJssel, het bewonderen van veel beesten, trekkers, hooi, melk en kaas. Maar waar ik kom is ook een speeltuin waar kinderen heerlijk spelen en ouders, opa’s en oma’s van het aanschouw genieten. Wanneer ik naar binnen loop kom ik in een echte boerderijwinkel met eigengemaakte, biologische producten, cadeautjes en noem maar op. In dezelfde ruimte is een restaurant aanwezig met een bijzondere kaart, wanneer ik door de ramen kijk in de ruimte kan ik van alles zien. Vooral veel schapen, heel veel schapen… wat ik alleen nog wil zeggen is dat ik bij een ontzettend gaaf familie bedrijf ben geweest.

Het laatste wat ik jullie verklap is dat we daar ook een ware boer zoekt vrouw mini sessie hebben gehouden, het was lachen, gieren, brullen op de Vreugdehoeve. Ja, ik was bij Herman en zijn familie op de Vreugdehoeve, wat was het prachtig om daar te zijn. Lieve Mensen, ga er lekker voor zitten en bekijk de allerlaatste aflevering van deze Zomer van: “Mariek en de Zwolse vakantiekiek”!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button