RadioVoorpagina

De Zwolse Top 30 by Hans Versteeg

vanaf deze week te vinden op Radio Focus

Zwolle – De Zwolse Top 30 bestaat al 54 jaar. En al die tijd wordt hij samengesteld door Hans Versteeg. Tot een paar jaar geleden presenteerde hij hem ook zelf. Maar helaas heeft ie daar op dit moment geen tijd meer voor. Bij Radio Focus vonden we het echter niet kunnen dat één van de oudste Tops van Nederland wel samengesteld wordt maar niet meer uitgezonden. Met veel plezier kunnen we dan ook bekend  maken dat met ingang van vandaag Radio Focus de nieuwe studio is van de Zwolse Top 30. 

Zoals we al schreven ziet Hans (voorlopig) geen kans om zijn eigen Top30 te presenteren. We zoeken dus nog een presentator. Heb jij interesse neem dan contact met ons op. Kijken we samen wat we voor ons én de Top30 kunnen betekenen.

De lijst wordt iedere week ook hier op de site bekend gemaakt. Zodat je precies bij kunt houden of jouw favoriete plaat in de Zwolse Top30 staat. Veel luisterplezier!!

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button