KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

De Zwolle Unlimited festivals zijn begonnen!

Van circus tot muziek en van theater tot cultuureducatie

Zwolle – De Zwolle Unlimited evenementen zijn begonnen! Zwolle Unlimited is een soort paraplu voor meerdere festivals in Zwolle; cultuureducatie, circus, performing arts, theater en muziek voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Zwolle Unlimited heeft dus een aantal festivals onder haar paraplu; Festival Het Tussenland, Festival Nemia, Wereldberoemde Verhalen Festival, Festival YEZ en Sprookjes op de Stoep. De festivals vinden plaats van 1 tot en met 8 juli en 9 tot en met 13 juli gaat Festival Het Tussenland nog door. Alle festivals lopen door elkaar. Daarnaast zijn er online evenementen. De informatie is te vinden op de website (zie onderaan artikel).

Het mag weer

Rob Bults, festivaldirecteur, is blij dat het allemaal weer mag, optredens en mensen ontvangen. “Alles is veilig geregeld, we zitten in de buitenlucht, de tafels staan uit elkaar. Het mag weer! Ik merk dat zowel de bezoekers als de artiesten blij zijn dat er weer dingen mogen. Ik merk ook dat veel mensen nog bang zijn, niet zo raar natuurlijk. We konden heel lang niks en ineens kan je weer naar een festival…”

Audiotour

Naast de festivals en het online programma, wordt er in de provincies die horen bij de Regio Zwolle een historische audiotour ontwikkeld. In Elburg, Ommen, Frederiksoord en Zwolle is het mogelijk om met de route op je telefoon en oortjes in meer te leren over onder andere de koloniën van weldadigheid en de toegankelijkheid van Zwolle

Zwolleunlimited website

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button