Kunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Anno tuinsessie concert met live muziek

Zwolle – In de tuin van museum ANNO is er op 27 augustus om 14.30 uur een concert van Montis, Goudsmit & Directie.

Of ze nu op North Sea Jazz, in Paradiso of in de ANNO museumtuin spelen, Montis, Goudsmit & Directie speelt altijd een swingende set! Het repertoire van de band is niet onder één hoedje te vangen. Immers in de stofwolk waar zij hun publiek in achterlaten kun je sporen funk, rock en ballads terugvinden. Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en verleidt het publiek zich aan de manische energie van het trio over te geven. Met zijn charisma en ongeëvenaarde groove is hij de motor van de band. Frank Montis op de Hammond is al jaren een autoriteit binnen de Souljazz.

Het valt niet te bevatten hoe swingend zijn linkerhand de bassen speelt, terwijl zijn rechterhand een rijk spectrum aan klank en harmonie toevoegt. Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt zich op zijn unieke en onnavolgbare wijze in de groove. Elke noot die hij speelt klinkt alsof het de laatste zou kunnen zijn. De band kan niet wachten om het publiek te overrompelen met dansbare grooves en een liveshow die zijn weerga niet kent!

Voor wie?

Muziekliefhebbers, zonaanbidders, tuinfanaten, cultuurburen en andere geïnteresseerden die zin hebben in een middag muziek en warmte in een historische museumtuin.

Kosten?
Deze concerten zijn vrij toegankelijk.

Wanneer?
Elke zondag in de zomer is er een concert te zien om 14:30.

Bron
anno

Gerelateerde artikelen

Back to top button