LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘De Vliegende Vrienden van Amstel Live!’ komen naar Zwolle

Zwolle – De vrienden van Amstel Live en The Flying Dutch werken voor één keer samen voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!  De grootste kroeg van Nederland komt op 15 september naar Park de Wezenlanden in Zwolle.

Bekende duo’s

Op 15 september vliegen 24 artiesten en dj’s ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Zo zullen BLØF en Chef’Special voor het eerst samen optreden. Ook voor Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie is het de eerste live-kennismaking. Marco Borsato reist samen met Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen. Hazes zal optreden samen met Nick & Simon en Xander de Buisonjé. Welke nummers de artiesten gaan spelen blijft nog even geheim.

Zwolle

Typhoon, de in Zwolle wonende rapper zal samen met zijn band en Jacqueline Govaert en DI-RECT het feest in Park de Wezenlanden afsluiten. Mocht je besluiten naar dit festijn te gaan, houd er dan rekening mee dat de minimumleeftijd om mee te mogen feesten 18 jaar is. Dit omdat het feest mede georganiseerd wordt door bierbrouwerij Amstel. Voor net geen 60 euro kan een ticket worden aangeschaft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button