Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

De Twijn eindigt als tweede in verkiezing ‘Sportiefste S(B)O-school van Nederland

Den Haag / Zwolle – De Twijn, een basisschool voor speciaal onderwijs, is woensdag als tweede geëindigd in de verkiezing ‘Sportiefste S(B)O-school van Nederland’.

Een flinke afvaardiging van de school, bestaande uit leerlingen, vakdocenten, stagiaires, leerkrachten, assistenten, teamleiders en de directeur vertrokken woensdagochtend richting Den Haag. Op de sportcampus Zuiderpark gingen ze de strijd aan met andere genomineerden

“Onderwijscentrum de Twijn vindt sport en bewegen heel belangrijk en daarom wordt er op dit gebied veel georganiseerd voor de leerlingen. De vakgroep bewegingsonderwijs Onderwijscentrum de Twijn, die al dit werk voor haar rekening neemt, is één van de drie genomineerden voor de verkiezing ‘Sportiefste S(B)O-school van Nederland’. Deze nominatie is op zich al een enorme prestatie, zeker ook gezien het aantal S(B)O-scholen in Nederland dat mee zouden kunnen dingen!,” aldus De Twijn.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button