KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

De Stad Verbeeldt zoekt enthousiaste vrijwilligers

Zwolle – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle zoekt enthousiaste vrijwilligers voor verschillende exposities, o.a. Zilveren Camera, Noorderlicht Groningen en De Stad Verbeeldt, op verschillende locaties in Zwolle.

Als vrijwilliger kun je actief meedoen. De Stad Verbeeldt is op zoek naar vrijwilligers voor de rondleidingen, de kassadienst, techniek en logistiek of de functie van suppoost. Wij werken met een enthousiast team van vrijwilligers, amateurs en professionals met passie voor verhalen en fotografie, beeld en geluid.

Aanmelding en voor informatie: destadverbeeldt.nl

Exposities

Op dit moment wordt de expositie Terzijde van Ton Broekhuis geëxposeerd in de Statenzaal in Zwolle, tot en met 13 december 2020 dagelijks geopend. Daarna volgt in het voorjaar 2021 de expositie De Stad Verbeeldt 2020 met beeldverhalen van professionals, amateurs, wijkbewoners, leerlingen en studenten over de Binnenstad en Aalanden en steden in Nederland en internationaal. Ook de prijswinnaars van de fotowedstrijden De Stad Verbeeldt in tijden van corona worden tentoongesteld in de Statenzaal.

In 2021 wordt de expositie Zilveren Camera weer naar Zwolle gehaald en zijn wij bezig met nog meer plannen op diverse locaties in de stad en de regio.

Nationale Vrijwilligersdag

De vrijwilligers, die momenteel werken bij De Stad Verbeeldt zijn van harte welkom op de vrijwilligersbijeenkomst op 7 december 2020 in de Statenzaal in Zwolle vanaf 19.30 uur. Wij hebben een interessant programma samengesteld met o.a. Ruben Klinkenberg, architect 19HetAtelier, die betrokken is bij de planontwikkeling van de Statenzaal in Zwolle. De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet door het bestuur voor hun inzet en samenwerking afgelopen jaar en Fieke van ’t Riet, programmamanager zal iets vertellen over de plannen voor 2021-2022 van De Stad Verbeeldt. En Gerlinde Schrijver zet de vrijwilligers op de foto.

Voor nieuwe vrijwilligers die zich willen aanmelden is er een mogelijkheid, zolang er plekken vrij zijn, om kennis te maken met De Stad Verbeeldt tijdens deze avond. Digitale aanmelding is verplicht via info@destadverbeeldt.nl in verband met de coronamaatregelen.

Voor meer informatie: destadverbeeldt.nl, Fieke van ’t Riet, programmamanager, 06 22218109, Facebook, Instagram

Gerelateerde artikelen

Back to top button