Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

De Pepperbussies helpen brandgedupeerden Lenie en Appie van de Keersluis

Zwolle – Alles kwijt na 1 felle brand! Het gebeurde de 83-jarige Lenie en de 66-jarige Appie. Hun appartementen in de Keersluis in Zwolle branden in de nacht van zaterdag op zondag volledig uit. Al snel bleek dat Lenie de moeder is van de Zwolse Ria Kluiver, bekend als adje der Tonnezotters van de gelijknamige carnavalsvereniging uit Zwolle. Bevriende carnavalsvereniging De Pepperbussies besloot direct om geld in te zamelen zodat Lenie opnieuw huisraad kan kopen.

Op Facebook plaatsten ze een oproep om geld te geven via een Tikki of via de bank: ‘In het kader van samen vier je Sassendonk.. willen wij Prins Mario, Prinses Rosalina en adjes Luigi en Daisy van cv de Pepperbussies na het houden van een inzameling binnen onze vereniging, een bedrag doneren aan de moeder van Ria Kluiver (adje der Tonnezotters), dit omdat zij werkelijk alles heeft verloren bij de grote brand in de keersluis gisteren.’

Omdat de inzameling dusdanig goed loopt kunnen ze nu ook iets betekenen voor de buurman van Lenie, de 66-jarige Appie. De vereniging hoopt met de carnaval in Sassendonk het bedrag te kunnen overhandigen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button