MagazineNieuws uit Zwolle

De Nieuwe Bierton voor koffie, lunch, plates & party’s

Zwolle – Een heerlijke lunch of diner. Of gewoon een kopje koffie met huisgemaakte appelgebak. Het kan allemaal bij de Nieuwe Bierton in Zwolle. De horecagelegenheid staat in het oude buurtschap Schelle dicht bij de uiterwaarden van Zwolle. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras aan de waterkant. Bij iets minder weer, is het binnen warm en behaaglijk in het ‘oude café’.

Koffie, lunch, borrels, bites en diner

Theo Bakker, eigenaar van de gelegenheid: ‘We liggen bijna direct aan het bekende Rondje Zwolle en het fietsknooppunten netwerk. We hebben dan ook veel fietsers te gast die hier aanschuiven voor een kopje koffie,  een hartige lunch of onze plateservice. Maar ook voor gezellige brunch met de familie weet men ons te vinden. De mensen genieten en de kids spelen in de ballenbak. En daarna nog een wandeling door het aantrekkelijke Schelle gebied.’

Het in 2013 geheel vernieuwde ‘oude cafe’ is geopend van donderdag t/m maandag vanaf 11.00 uur voor lunch, borrels, bites en diner. Alle broodjes, soepen, salades en plates zijn te bestellen tussen 12.00 en 21.30 uur, reserveren is uiteraard ook mogelijk op telefoon 038-4660011.

Menukaart De Nieuwe Bierton

Partycentrum

Bent u binnenkort jarig ? Denkt u na over het jaarlijkse bedrijfsfeest, verenigingsfeest of afdelingsuitje ? Of moet jouw trouwdag de mooiste dag van je leven worden? Dan wil je dat natuurlijk goed vieren! Partycentrum De Nieuwe Bierton helpt.

De Nieuwe Bierton is al jarenlang een succesvolle locatie voor feesten, partijen, bruiloften en evenementen. Eigenaar Theo Bakker: ‘Het maakt niet uit wat je wilt. Voor alle soorten feesten hebben wij een geschikte zaal. De totale capaciteit is zo’n 2000 mensen. Elke zaal heeft één of meerdere bars en een eigen sfeer. Van een gezellige Herberg sfeer tot en met de Après Ski bar.’

De Nieuwe Bierton

Gerelateerde artikelen

Back to top button