Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

De Indische buurt gaat een Kerstfilm maken; doe jij mee?

Zwolle – Zaterdag stonden Travers Welzijn Zwolle Oost, Buurtvereniging de Vlasakkers en de meiden van Theater de Makkers de hele dag met de kerststal bij het buurtcentrum in de Indische buurt om mensen te vragen me te doen met de buurtfilm. Het was een feest. Buurtbewoners konden verkleed op de foto en kregen deze foto thuisgestuurd als kerstkaart. Dinsdagavond 26 november is de eerste bijeenkomst bij de Vlasakkers voor iedereen die zin heeft om mee te doen met de Buurtfilm. Woon je in de Indische buurt? Kom dan vooral even langs dinsdagavond.

Theater de Makkers, een theatergezelschap uit Zwolle, gaat deze winter samen met de Indische buurt, met en in de wijk een film maken. Het thema van de film is kerst. Ze roepen mensen uit de buurt op om mee te spelen in de film. Maar ook mensen om mee te helpen op draaidagen. Bijvoorbeeld met de kostuums, grime, technische ondersteuning, meedenken in het decor of om je huis beschikbaar te stellen als filmset. De draaidagen vinden plaats in december en januari.

Meer informatie over dit project hoor je op de informatieavond in het wijkcentrum. Heb je nu al een vraag, mail dan naar info@theaterdemakkers.nl

Om de ‘filmset’ zo kerstachtig mogelijk te maken roepen de Makkers de buurt op om de wijk om te toveren tot een kerstparadijs.


Informatieavond

Dinsdag 26 november 2019

18.30 inloop

18.45 start

20.00 afsluiting met glühwein/chocolademelk

Gerelateerde artikelen

Back to top button