Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Strippenkaart en plattegrond wijzen bokbier liefhebbers de weg in Zwolle

Zwolle – Dit jaar geen echt bokbierfestival in Zwolle. Dit natuurlijk in verband met corona. Toch laat de plaatselijke horeca de introductie van het bokbier niet ongemerkt voorbijgaan.

In plaats van één introductiedag waar traditioneel het eerste vaatje met een schip aan wal kwam en vervolgens met de paard en wagen rond werd gebracht bij de café’s is het nu de hele maand oktober ‘bokbier’ wat de klok slaat.

In diverse horecagelegenheden kan de gast kennismaken met de vele bokbiersoorten en genieten van een bijpassend herfstdiner. De Horeca Evenementen Stichting Zwolle heeft een Boktober Enveloppe ontwikkeld met daarin een plattegrond en een strippenkaart. Op de plattegrond vind je de locaties waar je terecht kunt voor de verschilende soorten herfstbok. Met een strippenkaart van 20 euro kunnen 6 biertjes worden ‘opgehaald’ bij de verschillende cafés. Voor de goede rekenaar zijn dat dus 5 biertjes van €4,- per stuk plus 1 biertje gratis. De kaart is te koop en af te stempelen bij de deelnemende café tussen 1 en 31 oktober.

© Hans Smit

© Hans Smit

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren