ColumnsNieuws uit ZwolleRadioStudio Stadkamer

De foto van Myrthe Zintel

Het voorwerp van...


Zwolle – In Studio Stadkamer Business vragen we de gast uit het tweede uur altijd om een voor hem of haar bijzonder voorwerp mee te nemen. En natuurlijk willen we dan ook weten waarom dit voorwerp zo bijzonder is. In deze tweede aflevering nam Myrthe Zintel een foto mee van haar hond Noa. Waarom die foto haar zo dierbaar is hoor je in dit geluidsfragment. 

Studio Stadkamer Business is het lunchprogramma op de donderdag bij Radio Focus. Iedere donderdag – tussen 12 en 14 uur – praten we met en over Ondernemende Zwollenaren en Zwolse Ondernemers. Het tweede uur is steeds gereserveerd voor één gast. Behalve ‘het voorwerp van…’ neemt die ook zijn/haar eigen muziek mee. Hans Stroeve zorgt voor de techniek en de muziek, Martin van der Hooft en Hans samen voor de interviews.
©Hans Stroeve / RTV Focus

Dit is een fragment uit de hele uitzending van Studio Stadkamer Business met Myrthe Zintel, eigenaresse van Zus, een gloednieuw winkeltje in de Broerenstraat. De hele uitzending is later terug te luisteren op onze podcasts-pagina

Gerelateerde artikelen

Back to top button