Nieuws uit ZwolleVoorpagina

De evenementen van dit weekend

Natuurwerkdag Zwolle

A Rocha en Scoutinggroep Renatum werken samen tijdens de natuurwerkdag

Op zaterdag 4 november wordt door heel Nederland de grootste en gezelligste vrijwilligersactie in het groen georganiseerd. Vrijwilligers geven het landschap dan een onderhoudsbeurt. Meer weten? Klik hier voor meer informatie. 

Boekenmarkt Stichting Kringloop Zwolle

De Stichting Krinloop Zwolle organiseert op zaterdag 4 november een boekenmarkt. Van kinderboeken tot kookboeken, van thrillers tot romans: een breed aanbod aan genres. Klik hier voor meer informatie.

Tweede editie Zwolse Ladies Run

De tweede editie van de Zwolse Ladies Run gaat van start. Ditmaal wordt het gehouden op vrijdag 3 november 2017. Deelname is vanaf 6 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Blauwvingerwandeltocht

Op zaterdag 4 en zondag 5 november organiseert Zwolse Wandel Verenigingen (ZWV) de Blauwvingerwandeltocht. Klik hier voor meer informatie.

De wonderlijke paddenstoelenwereld

Ga je zondag 5 november aanstaande met ons mee de herfstlucht opsnuiven en de herfstkleuren bewonderen in de mooie omgeving Landgoed Vilsteren? Tijdens deze natuurwandeling, die 1,5 tot 2 uur duurt, is er speciale aandacht voor paddenstoelen. Klik hier voor meer informatie.

Koopzondag Zwolle

Dit weekend is er koopzondag. Dit zijn de locaties: centrum/binnenstad, Stadionplein, Marslanden keukenzaken en woonboulevard.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button