Voorpagina

De Dino’s zijn aangekomen in Rotterdam haven – Meivakantie opening Adventure Land

Zwolle – De Dino’s voor Dinoland Zwolle zijn twee dagen geleden aangekomen in de haven van Rotterdam. Ze hebben een wekenlange tocht achter de rug op een containerschip vanuit de Filipijnen.

De Dino’s komen straks in het buitengedeelte van Dinoland te staan. Uiteindelijk zijn er straks ongeveer vijftig dino’s, variërend van een meter tot 30 meter groot. Nu staan er al een stuk of twintig. Die zijn te zien voor de ingang van het indoorgedeelte. Bij de opening van het buitengedeelte, Dino Adventure Land, gaan ze allemaal naar buiten.

Naar verwachting zal het buitengedeelte in de meivakantie open gaan voor het publiek, zo laat het parkmanagement doorschemeren.

Ingang Dinoland Indoor
Ingang Dinoland Indoor
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button