ColumnsCover van JanRadio

De cover van Jan – Blackbird (3)

Iedere week neemt Jan Turkenburg  – Zwollenaar, muziekkenner en DJ op een Amerikaans radiostation,  – ons mee in de wondere wereld van de muzikale covers. Een kort fragment van het origineel en een wonderbaarlijke cover. Dat is in het kort de rubriek. Maar Jan staat garant voor de meest wonderlijke covers en de prachtigste verhalen er omheen.

Voorafgaand aan de cover van deze week, klinkt het lied: “Nen Boom” van de Antwerpse zanger Pé Gubbels, waarvan we enkele weken geleden de hertaling van “A lovely day” uitzonden. Pé vond dat zo leuk dat hij Focus een stapeltje exemplaren van zijn CD “Tussen het bos en de bomen” heeft opgestuurd om te verloten onder de luisteraars. Dit gaan we binnenkort doen. Blijf dus luisteren!

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button