Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Data Bruisweken 2017 zijn bekend

Zwolle – Woensdag 16 november, maakte Buro Ruis tijdens de eerste Bruisbijeenkomst in Schouwburg Odeon de nieuwe data voor aankomende editie van de Bruisweken bekend. Tevens werd er teruggeblikt naar het succes van afgelopen editie en werd er vooruitgeblikt naar volgend jaar. De HBO Bruisweek zal in 2017 plaatsvinden van maandag 28 tot en met woensdag 30 augustus en de MBO Bruisdag op woensdag 6 september.

Tijdens de bijeenkomst werd nog eens de geoliede samenwerking van meer dan 80 partners, die de organisatie van de Bruisweken mogelijk maakt, benadrukt. Een samenwerking van die omvang is uniek voor studentenintroducties in Nederland.

Voor komend jaar wil Buro Ruis nog meer inzetten op een decentrale aanpak. Dat wil zeggen dat zij komende periode zoveel mogelijk in gesprek gaat met scholen, opleidingen en verenigingen om zo het programma nog beter te laten aansluiten. Een intensivering op de koers die afgelopen jaar al werd gezet met de Bruisweken, waarbij opleidingen al meer ruimte kregen om eigen programmaonderdelen te implementeren in de HBO Bruisweek en de routes gespecificeerd per opleiding voor de MBO Bruisdag.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, het samenwerkingsverband van de 8 Zwolse Onderwijsinstellingen, Gemeente Zwolle en Hedon. Kijk voor meer informatie op www.bruisweken.nl.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button