SportVoetbal

Dario Tanda langer in Zwolse dienst

Zwolle – PEC Zwolle heeft met Dario Tanda overeenstemming bereikt om de onderlinge verbintenis met een jaar te verlengen. Ook is er een optie voor nog een seizoen in het contract opgenomen. De 21-jarige middenvelder speelde het afgelopen half jaar bij Jong PEC Zwolle en kwam in totaal tot drie invalbeurten voor het eerste van de club in de Eredivisie.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Dario sluit vanaf vrijdag aan bij onze eerste selectie. Het afgelopen half jaar heeft hij een goede en sterke indruk achtergelaten bij de beloften en we zijn dan ook benieuwd waar zijn plafond ligt. Door het aanblijven van Dario ontstaat er tevens nog meer concurrentie op het middenveld. Deze ontwikkeling juich ik toe, want van concurrentie wordt de spelersgroep alleen maar sterker.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button