112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Damesteam SV Zwolle presenteert nieuw voetbaltenue

Zwolle – Het vierde damesteam van SV Zwolle presenteerde gisteravond het spiksplinternieuwe tenue voor komend seizoen. Fotograaf Ferdy Damman legde het team op gepaste afstand van elkaar vast op de gevoelige plaat. De shirts, broeken én trainingspakken zijn mede mogelijk gemaakt door de drie sponsoren Kraan coaching & mediation, Mintgroen Content Marketing en Wolthers Jagersma Advocaten.

Dit najaar doen de dames mee aan de 30+ damesvoetbalcompetitie op vrijdagavond. De vrouwen trainen wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur bij SV Zwolle onder leiding van trainer Ruben Kuiper. Vrouwenvoetbal is in opkomst. Zo merkt ook SV Zwolle. De gezellige familievoetbalclub in de Pierik mocht afgelopen jaar tientallen nieuwe vrouwelijke leden verwelkomen op de club.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button