HandbalSport

Dames Travelbags/ HV Zwolle laten punten achter in Bentelo

Geen moment in eigen spel

Zwolle – Op zaterdag 27 oktober stond de uitwedstrijd tegen Bentelo Dames 2 op het programma. Dit beloofde een zware pot te worden, aangezien er in een wedstrijdverslag van een tegenstander was geschreven dat zij met hars spelen. Iets wat de dames van Zwolle nooit doen. Hier was wel iets mee getraind, maar was het genoeg?

Het fluitsignaal klonk en de dames ondervonden al snel dat er veel meer hars aan de bal zat dan verwacht. De eerste ballen kwamen hierdoor niet helemaal lekker aan. Daardoor konden aanvallen niet lekker opgezet worden. Al snel kwamen de dames achter met dubbele cijfers. Dit resulteerde in een ruststand van 16-8.

De tweede helft waren de dames gelukkig al wat meer aan de hars gewend. De dames gingen met goede moed de tweede helft in. Echter werd het snelle spelletje, dat ze graag spelen, niet gespeeld. Daarom bleven de dubbele cijfers en kon Zwolle het niet waarmaken. De eindstand is dan ook 36-18 geworden.

Op 3 november spelen de dames wederom uit. Ditmaal tegen H.V.B.S. Die wedstrijd begint om 20.00 uur.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button