HandbalNieuws uit ZwolleSport

Dames 1 van SV Zwolle Handbal niet koelbloedig genoeg tegen Heino

Dit weekend stond HHZD uit op het programma van de Zwolse dames. Na twee mooie overwinningen wilden de dames ook deze twee punten meenemen naar huis. Maar uit ervaring wisten de dames dat dit geen makkelijke taak was.

De eerste helft van de dames verliep niet goed. Al snel stonden ze op een achterstand van 3-1. Aanvallend wisten de dames zich geen raad met de offensieve verdediging van HHZD. Hierdoor konden de dames van Zwolle moeilijk tot scoren komen en werd er veel balverlies geleden. In de verdediging was Zwolle steeds net een stapje te laat, waardoor Heino makkelijk van afstand en erlangsheen wisten te scoren. De ruststand was 10-5

De dames wisten dat ze in de tweede helft een stapje erbij moesten doen. De verdediging stond beter, waardoor Heino niet tot scoren kwam. Zwolle wist het netje nu wel te vinden en kropen terug tot 10-8. Helaas wisten de dames dit niet goed vast te houden en kon Heino weer uitlopen tot 9-14.

De Zwolse dames gaven zich echter niet zo snel gewonnen en knokten door middel van snelle tegenaanvallen en goed uitspelen van de aanval terug tot 12-14. Er is door de dames tot het einde geknokt, maar helaas zijn er te veel slordige fouten gemaakt, waardoor ze net niet door konden drukken tot een overwinning. Dit resulteerde in een eindstand van 18-17.

Gerelateerde artikelen

Back to top button