LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dak eraf en Porsche eruit: op naar nieuwe eigenaar in Zwolle

Zwolle / Eindhoven – De grootste Oranjefan van Nederland, Johan Flemmix, heeft een speciale Porsche verkocht aan de Zwollenaar Cees Lubbers. Dit is te zien in een reportage van Omroep Brabant.

Momenteel verkoopt Flemmix al zijn bezittingen, waaronder auto’s, kunst, antieke meubels, staatsieportretten en diverse carnavalspakken. En dus ook een hele speciale Porsche. Hij was bestemd als huwelijkscadeau voor Willem Alexander. Deze is hem echter nooit komen ophalen.

Omdat de auto in Eindhoven op de zolder stond, van Flemmix’ Paleis Soestdijk II, was het nog een hele operatie om de bolide eruit te krijgen. Vrijdagmiddag werd het dak van de zolder gehaald en een takelwagen besteld om de klus te klaren.

Prachtige wagens aan Katwolderplein

De nieuwe eigenaar Cees Lubbers heeft een art gallery aan het Katwolderplein in Zwolle waar meer prachtige wagens staan. Met de Porsche van Vlemmix rondrijden is niet de bedoeling. Lubbers: “Ik heb zoveel auto’s om in rond te rijden, dat is mijn probleem”, lacht de kersverse eigenaar tegen de reporter van Omroep Brabant.

Video

 

Callery 9 Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button