Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

D66 Zwolle organiseert de verkiezing ‘Zwolse Conciërge van het Jaar’.

Zwolle – D66 Zwolle organiseert voor de zesde keer de verkiezing ‘Zwolse Conciërge van het Jaar’. Met deze verkiezing willen ze laten zien dat zij vinden dat het onderwijsondersteunend personeel een belangrijke basis vormt voor scholen. Kinderen en jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, stimulerende en schone omgeving. Zeker de afgelopen periode is gebleken dat conciërges daarbij onmisbaar zijn!

Meld jouw favoriete conciërge aan

Conciërges kunnen tot 20 februari worden genomineerd. Opgeven kan heel eenvoudig door het sturen van een e-mail naar concierge@d66zwolle.nl. Uit alle inzendingen kiest de vakjury de winnaar. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 7 maart.

Een goed leerklimaat

Onderwijs is volgens D66 de basis voor ieder mens en voor een goede toekomst. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van kinderen hoort op steun te kunnen rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient de aandacht en de waardering. De partij zet zich daarom in voor onderwijs. Dat is in de afgelopen jaren zo geweest, dat is nu het geval en dit zal in de toekomst zo zijn. D66 vraagt iedereen die dit ook belangrijk vindt te helpen om de verkiezing tot een groot succes te maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button