KabelkrantLandstede HammersNieuws uit Zwolle

Crowdfunding Landstede Hammers

Zwolle – Landstede Hammers wil weer verder! De Zwolse club bemachtigde in 2019 voor het eerst in de historie de landstitel en een jaar later stonden de basketballers opnieuw bovenaan de ranglijst, maar vervolgens gooide corona roet in het eten. Nu wacht een nieuwe start en daarom wordt er een crowdfunding georganiseerd.

Zoals gezegd: Landstede Hammers zat in de lift, maar de uitbraak van het coronavirus gooide roet in het eten. Nadat het seizoen 2019/2020 werd afgebroken, volgde er een zware periode. Wel spelen, niet spelen en uiteindelijk toch weer spelen, maar zonder publiek.

De club is nog steeds dankbaar dat de competitie werd opgestart en er gespeeld werd, maar aan de andere kant was het ook een loodzware opgave. Er was geen publiek, de recettes vielen weg, terwijl de kosten bleven en in sommige gevallen zelfs stegen. De club incasseerde een flinke financiële klap met een kastekort tot gevolg. Inmiddels is er steeds meer perspectief en daarom wil Landstede Hammers verder. Verder met waar het gebleven was voor de uitbraak van het coronavirus: spelen voor volle tribunes, het inspireren van mensen en natuurlijk meedoen om de prijzen! Om dat
te bewerkstelligen is er Landstede Hammers veel aan gelegen om het kastekort te dichten. Het is tijd voor actie!

Crowdfunding

Landstede Hammers hoopt dat zoveel mogelijk mensen helpen om deze mooie topsport in Zwolle op een goed niveau te houden en organiseert daarom een crowdfunding. Het doel is om 20.000 euro op te halen, daarvan is op dit moment al ruim zeventig procent binnen. “Zonder deze steun wordt het ontzettend moeilijk om de stijgende lijn op te
pakken en onze ambitie verder voort te zetten. Het moge duidelijk zijn: alle hulp is welkom, zodat Landstede Hammers weer kan bouwen aan een fraaie toekomst!”, laat de Zwolse eredivisionist weten.

Meer weten? Klik hieronder op de button.
Landstedehammers

Gerelateerde artikelen

Back to top button