Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Crowdfunding actie Stadkamer: 10.000 euro opgehaald

Zwolle – De crowdfunding campagne van Stadkamer is ruim een maand actief en op dit moment is er 10.000 euro van de benodigde 50.000 euro opgehaald. Dat is goed nieuws maar daarmee zijn we er nog niet.

De oproep aan de inwoners van Zwolle: Word Stadkameraad en realiseer samen een unieke ‘huiskamer’ in Zwolle.

Waarom crowdfunden?

Astrid Vrolijk – de Mooij, directeur bestuurder van Stadkamer zegt hierover: `Stadkamer huurt haar locatie van de gemeente Zwolle. De basisinrichting van de nieuwe locatie aan de Zeven Alleetjes kunnen we gelukkig betalen uit eigen middelen en door meubelen te hergebruiken uit de oude locatie. Maar voor alle plannen die we voor de toekomst hebben is het budget niet toereikend. Stadkamer is namelijk meer dan een rij kasten met boeken. Via activiteiten komen Zwollenaren in aanraking met educatie, kunst, cultuur en literatuur. Ook voor inwoners die te maken hebben met laaggeletterdheid. Daarom vragen we aan alle inwoners van Zwolle en het bedrijfsleven of ze ons willen helpen om van de huiskamer van Zwolle een succes te maken´.

Wilt u ook een bijdrage leveren? dan kan dat via de website van Lovetofund, het crowdfundingplatform waar Stadkamer gebruik van maakt:

Lovetofund

Gerelateerde artikelen

Back to top button